Så Fint Fint

Jag har änteligen fått köpt det nya överkastet till sängen. Det är så fint. Nu ska jag bara åka in och köpa det där tyget på Fabriksboden så att jag kan späna upp det som tavlor ovanför sängen. Det ska bli så fint.
Någon som vet någon som säljer snygga prydnadssaket i lila färg. Här av er,


Kram annica

Tjo

Hej hallo.
I helgen ska vi till Halmstad (igen) men det ska bli lite mysigt i alla fall. Få ju träffa pappa, det var ju ett tag sedan jag gjorde det. Det händer även en annan roligt grej, jag och victor styr kossan mot Ullared på Lördag om allt går vägen.
Hi HI, jag vet att kvaliten inte alltid är på topp, men båda jag och victor behöver nya kläder.  Sen ska vi kolla på lite presenter till Chile med. Jag ska leta efter en snygg tavla att hänga i vardagsrumet, Hoppas bara inte att det är för mycket folk bara.
 
Kram Annica

Nu är det helg!!

Denna helgen händer det mycket saker. Först ska jag till stallet sen ska jag laga bakad potatis. I morgon ska vi ut. Först förfest hos mig och victor och sen ska vi ut... Det ska bli väldigt kul
Sen ska jag även jobba lite också.
Så det blir nog en bra helg

Men det aldrig största är: Jag klarade budgeterings tentan, Som jag har haft hängade över mig sen förra hösten. Jippi Jippi. Nu förtjänár jag en present ..

Kram på er


Det var ett tag sedan.

Hej alla där ut.
Har varit mycket det senaste sen har jag varit lite lat och inte uppdaterat min blogg.
På lördag är det fest, brudarna kommer för att fira min födelsedag. JIPPI. Det ska bli kul. Någon som har något förslag på tilltugg som jag kan servera.
Vad har hänt annars, skolan har börjat. Intressant men mycket att göra.
Annars har det inte hänt så mycket. Hoppsa att allt är bra med er, så ses vi när vi ses.


Kram

RSS 2.0